Papelaan 85W, Voorschoten, 2252 EG
+31612405641
info@chiropractie-voorschoten.nl

Chiropractors – Ons Team

Chiropractie Voorschoten - Chiropractie Praktijk

STEVEN DOUGLAS

Steven Douglas is geboren en getogen in Nederland waar hij de British School in The Netherlands (BSN) bezocht. Daarna verhuisde hij naar Engeland om Chiropractie te studeren aan het Welsh Institute of Chiropractic. Na 4 jaar toegewijde studie rondde hij zijn studie af en werd hem de titel Master of Chiropractic toegekend. Na zijn afstuderen is hij teruggekeerd naar zijn wortels in Nederland waar hij holistische zorg wil leveren aan de gemeenschap.

Steven verleent ruggengraat corrigerende zorg met een specifieke focus op het zenuwstelsel. Zijn persoonlijke interesses omvatten sport zoals voetbal, fietsen, fitness, formula 1 en squash en hij heeft ervaring met het behandelen van sport gerelateerde blessures.

Steven is lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC) en de International Chiropractic Association (ICA).

JACK WORSTER

Jack Worster is als Nederlander in Engeland geboren en heeft tot zijn 7e jaar in Afrika gewoont. Toen hij op zijn 7e in Nederland kwam wonen voelde hij zich hier meteen thuis. Net als Steven Douglas is hij afgestudeerd op de British School in the Netherlands (BSN) en heeft hij daarna zijn studie voortgezet bij het Welsh Institute of Chiropractic (WIOC) om de titel Master of Chiropractic te verkrijgen.

Jack heeft speciale interesse in sporten zoals karate, klimmen, voetbal en rugby maar zijn echte passie is studieren van het menselijk lichaam en hoe het werkt.

Jack is lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC) en de International Chiropractic Association (ICA).